Zelfstandig wonen!

U woont prettig in uw huis in een fijne buurt. U voelt zich er prima thuis en wilt er graag nog lang blijven wonen. Dan kan het een goed idee zijn om nu al rekening te houden met de toekomst.
Zorgbelang Overijssel en Carintreggeland organiseren een informatieve en inspirerende middag over de mogelijkheden en knelpunten bij het langer zelfstandig wonen, de veranderingen in zorg en Wmo, mantelzorgondersteuning, thuiszorg, etc.

De middag wordt gehouden op 25 juni om 14.30 uur in het Carinthuis Backenhagen, Backenhagenlaan 200 in Hengelo. Vanaf 14.00 uur staat de koffie en thee voor u klaar!

Dhr. Hans Engelbertink, bouwkundig adviseur gemeente Hengelo en adviseur Lang zult u wonen zal u praktische tips geven zodat u zo lang mogelijk thuis in uw eigen huis kunt blijven wonen. Tieman Claus, wmo-consulent bij de gemeente Hengelo zal u praktische informatie geven over de veranderingen in de zorg. Daarnaast zullen vertegen-woordigers van de Stichting Informele Zorg en Wijkracht u meer vertellen over mantelzorgondersteuning.

Het belooft een inspirerende middag te worden!

I.v.m. beperkte ruimte, verzoeken wij u om u zelf op te geven voor deze bijeenkomst.

Dit kan: telefonisch via: 074-2500155